Učimo zajedno jedni od drugih!

Rad u grupi sa drugim vlasnicima pasa je definitivno jedan od najzanimljivijih.
Na ovakav način vlasnici imaju mogućnost da posmatraju jedni druge, da posmatraju i druge pse, i da to pokušaju da primene na sebe i svog psa.
Psi koji učestvuju u ovakvom vidu rada ne smeju da budu ujedljivi, moraju da budu prijateljski nastrojeni prema drugim psima i ljudima i ne smeju da se plaše okoline.

Grupni rad je najpogodniji za učenje :

Jedan od najinteresantnijih vidova grupnog rada jeste školica za štence. Štenci posle drugog meseca starosti su najbolji kandidati za učenje “psećeg bontona” – stavljanje ogrlice, učenje na povodac, učenje “sedi”, “čekaj”, navikavanje na razne podloge, nepoznate predmete i čudne zvukove.

Ne smemo zaboraviti i naše najmlađe – decu – grupni radi u vidu organizovanja zanimljivih radionica i predavanja, gde deca kroz interesantne priče i primere uče o kućnim ljubimcima, je nešto u čemu sva deca uživaju.

Nudimo:

Igraonice, radionice i druženja kreiramo po vašim željama i potrebama – pišite nam šta vas najviše interesuje da čujete i o čemu želite da učite, a mi ćemo se potruditi da vam izađemo su susret.

Imate nedoumice

Tu smo da Vam pomognemo

Bihevioralne procene

Individualan rad

Budite u toku sa našim novostima…

Šaljemo vam samo dobre informacije ne spam. *