Učimo zajedno jedni od drugih!

Rad u grupi sa drugim vlasnicima pasa je definitivno jedan od najzanimljivijih.
Na ovakav način vlasnici imaju mogućnost da posmatraju jedni druge, da posmatraju i druge pse, i da to pokušaju da primene na sebe i svog psa.
Psi koji učestvuju u ovakvom vidu rada ne smeju da budu ujedljivi, moraju da budu prijateljski nastrojeni prema drugim psima i ljudima i ne smeju da se plaše okoline.

Grupni rad je najpogodniji za učenje :

Jedan od najinteresantnijih vidova grupnog rada jeste školica za štence. Štenci posle drugog meseca starosti su najbolji kandidati za učenje “psećeg bontona” – stavljanje ogrlice, učenje na povodac, učenje “sedi”, “čekaj”, navikavanje na razne podloge, nepoznate predmete i čudne zvukove.

Ne smemo zaboraviti i naše najmlađe – decu – grupni radi u vidu organizovanja zanimljivih radionica i predavanja, gde deca kroz interesantne priče i primere uče o kućnim ljubimcima, je nešto u čemu sva deca uživaju.

Nudimo:

Igraonice, radionice i druženja kreiramo po vašim željama i potrebama – pišite nam šta vas najviše interesuje da čujete i o čemu želite da učite, a mi ćemo se potruditi da vam izađemo su susret.

Imate nedoumice

Tu smo da Vam pomognemo

Kontatkirajte nas

Bihevioralne procene

Individualan rad

Budite u toku sa našim novostima…

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Šaljemo vam samo dobre informacije ne spam. *